GARDIKI NEWS
ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


     

 ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

14ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Σας προσκαλούμε στο 14ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Γαρδικιωτών και των Φίλων που θα γίνει το μεσημέρι της ΚΥΡΙΑΚΗς 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 στο ξωκλήσι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στο ΓΑΡΔΙΚΙ.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4ήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας σε ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ, ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ, ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ, ΧΙΜΑΡΑ, ΒΟΥΘΡΩΤΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΤΙ στην γειτονική μας Αλβανία.  Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες... και του χρόνου...

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ

ΟΜΙΛΑΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ 35100 ΛΑΜΙΑ.

ΤΗΛ:2231061924-6978658445-6976326094

www.gardikiomilaion.gr

syl_gardikioton_fthiotidas@live.com

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

 Αγαπητοί Συγχωριανοί, Αγαπητοί Φίλοι,

            Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας και με το παρόν ενημερωτικό Δελτίο θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλό ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ιδιαίτερα στους νέους/ες που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλωσεις του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο εξάμηνο και για αυτές που προγραμματίζονται για το επόμενο εξάμηνο του έτους που διανύουμε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο ετήσιος χειμωνιάτικος χορός μας στο «ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ» στη Λαμία. Επιτυχία σημείωσε και η εθελοντική μας αιμοδοσία του Μάρτη στο Νοσοκομείο Λαμίας.   Συμμετοχή σε εκδηλώσεις συλλόγων: Κλειτσιωτών, Πήγασου Λαμίας, Σταυρού, «Χορόπολις» Λαμίας και σε εκδηλωσεις του Δήμου Λαμίας.  Στις αρχές Ιουνίου έκλεισε η χρονιά, με επιτυχία, της χορευτικής μας ομάδας. Ευχαριστούμε τα μέλη της χορευτικής μας ομάδας για τη συμμετοχή τους σε αυτή και τους συγχαίρουμε για άλλη μια φορά για την ωραία παρουσίαση των παραδοσιακών χορών στον ετήσιο χορό.. Για το επόμενο διάστημα προγραμματίστηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις για τις οποίες χρειάζεται η υποστήριξη όλων μας....

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.

Θεία λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στο συνοικισμό μας στην Κουτσούφλιανη. Στη συνέχεια το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι στην αυλή του ναού.  Ο Σύλλογος θα διαθέσει όπως πάντα  τη μουσική και ότι άλλο χρειαστεί....

ΤΡΙΤΗ 2  ΙΟΥΛΙΟΥ 2024.

Την ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη 4ήμερη   εκδρομή του Συλλόγου στην γειτονική μας Αλβανία. Αναχώρηση 6.30 το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου από την πλατεία Πάρκου της Λαμίας. Προορισμοί: Καλαμπάκα , Ηγουμενίτσα, συνοριακός σταθμός Μαυροματίου, Άγιοι Σαράντα, Βουθρωτό, Αργυρόκαστρο, Χιμάρα, Βουλιαράτες, Κακαβιά, Γιάννενα, επιστροφή. Τιμή κατά άτομο 330 Ε. Περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο, ξενοδοχείο- διανυκτερεύσεις με πρωινό, δείπνα, ένα γλέντι με ζωντανή μουσική, ξεναγό. Δηλώσεις συμμετοχής στο Δ.Σ. με την προϋπόθεση να υπάρχουν κενές θέσεις.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024.

Θεία λειτουργία με αρτοκλασία στο ξωκλήσι του Κεφαλάρη στην Αγία Παρασκευή στο χωριό μας. Θα προσφέρουμε σε όλους δωρεάν καφέ, τσίπουρο και γλύκισμα όπως κάθε χρόνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024.

Οι Γαρδικιώτες, οι Γαρδικιώτισσες, οι φίλοι μας, οι φίλοι της παράδοσης και του πολιτισμού, οι νοσταλγοί των εθίμων της παλιάς εποχής θα ανταμώσουμε και πάλι φέτος στο 14ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΑΣ που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, με το καθιερωμένο πλέον τρόπο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο , στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στον Κεφαλάρη του χωριού μας. Το κλαρίνο και το βιολί θα αντιλαλήσουν για άλλη μια φορά και πάλι φέτος στις πλαγιές της Σαράνταινας. Ανηφορίζουμε με όλα τα «σέα μας» στην Αγία Παρασκευή για το 14ο στη σειρά ΑΝΤΑΜΩΜΑ μας ξεκινώντας με τον όρθρο, τη θεία λειτουργία, την αρτοκλασία και στη συνέχεια οι χορευτές της χορευτικής μας ομάδας θα μας παρουσιάσουν συνοδευόμενοι από νταούλια, κλαρίνα και βιολιά, παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Στη συνέχεια όλοι μαζί αγκαλιασμένοι θα γλεντήσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα μας και με σκοπούς από όλα τα μέρη της πατρίδας μας, (Στερεά, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Νησιά) ως αργά το απόγευμα. Η ορχήστρα μας: Γαρουφαλιάς Φώτης- κρουστά, Σαρημιχαηλίδης Μάριος – μπουζούκι - λαούτο - τραγούδι, Ζιάκος Γιάννης - κλαρίνο, Καραμέτος Φραγκίσκος- βιολί και Νίκος Γκορίλας - τραγούδι.

Ο Σύλλογος θα διαθέτει σουβλάκια, λουκάνικα, καφέδες, αναψυκτικά, νερά, τσίπουρο, παγωμένη μπίρα...

Ο χώρος του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ συνεχίζεται να διαμορφώνεται.  Όποιος επιθυμεί να προσφέρει ας επικοινωνήσει με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024.

 Η πραγματοποίηση ή όχι της μονοήμερης εκδρομής του Αυγούστου, υπάρχει προορισμός, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού αφού οι επιστήμονες προβλέπουν «θερμό» καλοκαίρι από πλευράς θερμοκρασιών.  Θα δούμε… Ας είμαστε σε επικοινωνία…

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 θα γίνει η έναρξη των μαθημάτων της χορευτικής μας ομάδας στην αίθουσα Μάρκου Μπότσαρη 1 στη Λαμία για τη χρονιά 2024-25. Θα σας περιμένουμε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2024.

Η καθιερωμένη μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας. Υπάρχουν σκέψεις για τον προορισμό..  Περισσότερες λεπτομέρειες εν καιρώ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025

Ο ετήσιος χειμωνιάτικος χορός μας προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ στη ΛΑΜΙΑ.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Καραμήτρος Τάκης 30 Ε, Ντζόιδου Αναστασία 20 Ε, Τσικριπής Σεραφείμ 20 Ε, Φλέγγα Βασιλική του Π.  10 Ε, Λαθούρης Δημήτρης 50 Ε, Φλέγγας Γιάννης του Αρ.  30 Ε, Φλέγγα Μαριγούλα 10 Ε, Δανιήλ Αικατερίνη 10 Ε, Μάνος Ευάγγελος 10 Ε, Ραχούτης Κώστας στη μνήμη του πατέρα Τάκη Ραχούτη (Λαϊνα) 50 Ε, Μαλκογιάννης Χαράλαμπος 20 Ε, Κουτκιάς Αλέκος 10 Ε, Γιαννοθανάσης Αθανάσιος 20 Ε, Τσικριπής Νίκος του Φάνη 20 Ε, Τσιτούρα Χαρίκλεια 20 Ε, Παπανάγνου Γεώργιος 10 Ε, Μαλκογιάννη Χαρίκλεια του Βασιλείου 20 Ε, Παπανάγνου Έφη 20 Ε, Χριστόπουλος Κώστας 50 Ε, Χριστόπουλος Δημήτρης του Κ. 20 Ε, Γιαννάκος Νεκτάριος 20 Ε, Γιαννάκος Νίκος 50 ε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Τις συνδρομές-προσφορές μπορείτε να τις δίνετε όποτε μπορείτε και στο μέτρο του δυνατού στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού  GR 2302607400000130101614391 EUROBANΚ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

                                                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΡΑΧΟΥΤΗ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΕΓΓΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ,

6978658445-6979680122-6976326094-6970402956

ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

6977436234-6983819820-6982314685

 

 

   

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΓΑΡΔΙΚΙ

Εγγεγραμμένοι 345

Ψήφισαν  150

Άκυρα 2

Έλαβαν

ΝΔ  32

ΠΑΣΟΚ  27

ΚΚΕ  19

ΣΥΡΙΖΑ  17

ΕΛΛ. ΛΥΣΗ  17

ΝΙΚΗ  9

Ν. ΑΡΙΣΤΕΡΑ  6

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  6

ΠΛΕΥΣΗ  3

ΜΕΡΑ  25   3

ΚΕΚΑ  2

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  2

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ  1

ΑΝΤΑΡΣΙΑ  1

ΚΙΝ 21  1

ΚΟΣΜΟΣ  1

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 1

ΕΥΧΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

"ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ"

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 4ήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στην γειτονική Αλβανία.

1 ημέρα: Αναχώρηση από Λαμία, Καλαμπάκα, Ηγουμενίτσα για καφέ, διέλευση συνόρων σταθμού Μαυροματίου, Άγιοι Σαράντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού. Άγιοι Σαράντα, χρόνος ελεύθερος στην πόλη, μπάνιο στη θάλασσα, δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ημέρα:  Πρωινό και περιήγηση στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Αναχώρηση για την Χιμάρα. Δείπνο και γλέντι με ζωντανή μουσική, διανυκτέρευση.

 4 ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για Αργυρόκαστρο. Ξενάγηση-περιήγηση και χρόνος ελεύθερος. Μετά το μεσημέρι διέλευση των συνόρων της Κακαβιάς και άφιξη στα όμορφα Γιάννενα για καφέ.  Αναχώρηση για Λαμία.

Τιμή σε δίκλινο 330 Ε. Περιλαμβάνει το λεωφορείο, ξεναγό, ξενοδοχείο, πρωινά, δείπνα, ένα γλέντι με ζωντανή μουσική.

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής το συντομότερο στο Δ.Σ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ- ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε η Μαρία Χριστοπούλου- Νιάφα.  Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 4.00΄μ.μ. στο Φραντζή Λαμίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών  (15/10/1935) η Ειρήνη Ραχούτη του Δημ.  (Λαϊνα). Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στις 3.00΄μ.μ. στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών η Αικατερίνη (Κατίνα) Φλέγγα του Ευαγγέλου.  Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 στις 3.00΄μετά το μεσημέρι στον Ι.Ν. του κοιμητηρίου Στυλίδας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου η προγραμματισμένη αιμοδοσία του Συλλόγου μας στο Νοσοκομείο Λαμίας.  Η προσέλευση υπήρξε μέτρια..  Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες. Ευχαριστούμε και το τμήμα αιμοληψίας του Νοσοκομείου μας για την άψογη συνεργασία μας. Την επόμενη φορά  ας είμαστε περισσότεροι....

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Μέσα σε ζεστό, οικογενειακό, παραδοσιακό και φιλικό περιβάλλον και με πλούσιο μενού (σαλάτες, τυριά, πίτες, κυρίως πιάτο, ρουμελιώτικο ψητό σούβλας, αναψυκτικά και άφθονο κρασί) πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024 η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στο "ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ" στη Λαμία. Παραβρέθηκαν  οι βουλευτές του νομού μας, εκπρόσωποι της περιφέρειας, εκπρόσωποι των δήμων Λαμίας και Μακρακώμης, ο πρόεδρος της κοινοτητάς μας, αρκετοί πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής και πλήθος Γαρδικιωτών και φίλων μας. Με την υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα και τα πλούσια εδέσματα ο χορός κράτησε ως τις πρωινές ώρες. Αξιοσημείωτη υπήρξε η παρουσία της νεολαίας.  Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους....Συγχαίρουμε την χορευτική μας ομάδα για την ωραία παρουσίαση.. και του χρόνου...

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών (20/9/1931) ο Χρήστος Τσατσάς (Τσατσοχρήστος).  Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024  στις 4.00΄το απόγευμα στoν Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαρδίκι Ομιλαίων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                    ΛΑΜΙΑ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

             ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ ΟΜΙΛΑΙΩΝ                                                     ΠΡΟΣ

                         ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                                          ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

 

 

Σ.Σ.  ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ  35 100  ΛΑΜΙΑ

ΤΗΛ:2231061924-6978658445

Site:  www.gardikiomilaion.gr

e-mail : syl­_gardikioton_fthiotidas@live.com

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 «ΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ»

Αγαπητοί Συγχωριανοί, Αγαπητοί φίλοι του συλλόγου μας.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το νέο έτος 2024.

                Ο Σύλλογός μας  συμμετέχοντας ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και στα πλαίσια των σκοπών και των στόχων του πραγματοποίησε και τη χρονιά που μας πέρασε αρκετές και πολύπλευρες δραστηριότητες. Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023: Αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Λαμίας, με αρκετά καλή προσέλευση, για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος που λειτουργεί ο Σύλλογος στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών. Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες. Πρέπει όμως και άλλοι να συμμετάσχουν σε αυτή την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.  Όλοι μπορεί κάποια στιγμή να το χρειαστούμε.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο « ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ» στη Λαμία ο χειμωνιάτικος χορός του Συλλόγου μας. Με την έναρξη η χορευτική μας ομάδα με τις ρουμελιώτικες φορεσιές της παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας μας. Στη συνέχεια  έγινε το καλωσόρισμα, βραβεύτηκαν οι συγχωριανοί μας που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και άρχισε το γλέντι που κράτησε ως τις πρωινές ώρες με την  ορχήστρα των «Βλαχοδημέων»  από την Αιτωλοακαρνανία..

ΜΑΙΟΣ 2023.

Μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα επισκεφτήκαμε την ορεινή Κορινθία, λίμνη Στυμφαλία , λίμνη Δόξα, Φενεό, μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Φενεού, Τρίκαλα Κορινθίας:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023 Θεία λειτουργία, αρτοκλασία, κέρασμα από το Σύλλογο με λουκούμι και τσίπουρο και στη συνέχεια το καθιερωμένο πανηγύρι στην αυλή του ναού των Αγίων Αποστόλων στον συνοικισμό μας στην Κουτσούφλιανη.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ: Γιορτή του ξωκλησιού της Αγίας Παρασκευής, Θεία λειτουργία, αρτοκλασία και προσφορά από το Σύλλογο καφέ,,γλυκισμάτων  και τσίπουρου σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023: Το 13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ στο χωριό μας. Αυτή τη φορά, και μετά από εισήγηση της πολιτείας για την πρόληψη των πυρκαγιών, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου στο χωριό μας. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, την εκλεκτή μας ορχήστρα, και όλους τους επαγγελματίες του χωριού μας για την βοήθειά τους. Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκάδας και προσωπικά τον κ. Καρακώστα για την προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων.  Επίσης ευχαριστούμε τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. την περιφέρεια Στερεάς  και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα για την οικονομική ενίσχυση στην πραγματοποίηση του 13ου  ΑΝΤΑΤΑΜΩΜΑΤΟΣ.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023: Μονοήμερη εκδρομή από το χωριό μας στο νησί Τρίκερι της Μαγνησίας. ΛΑΜΙΑ, ΣΤΥΛΙΔΑ, ΒΟΛΟΣ, ΜΗΛΙΝΑ, ΑΛΟΓΟΠΟΡΟ και με καραβάκι στο νησί ΠΑΛΑΙΟ ΤΡΙΚΕΡΙ όπου επισκεφτήκαμε και το μοναστήρι της Ευαγγελίστριας.

Από 21 έως 26 Αυγούστου 2023 για μια βδομάδα λειτούργησε στο χωριό μας το 9ο Θερινό σχολείο Τζουμέρκων και Νοτιοανατολικής Πίνδου. Ήταν μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας με τα πανεπιστήμια (Δημοκρίτειο Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Καποδιστριακό Αθήνας), το 9ο Θερινό σχολείο Τζουμέρκων, την Ακαδημία Αθηνών, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε, το Δήμο Μακρακώμης, το Δήμο Λαμίας με τη στήριξη της Ι.Μ. Φθιώτιδας. Φιλοξενήθηκε και λειτούργησε στην ειδική αίθουσα στον ξενώνα   <ΟΜΙΛΑΙΑ> με την παρουσία αρκετών συμμετεχόντων (φοιτητών, πανεπιστημιακών δασκάλων και ομιλητών). Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και στα γειτονικά χωριά. Έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του Κυριακοχωρίου. Ευχαριστούμε όλους τους συνδιοργανωτές, τον ξενώνα <ΟΜΙΛΑΙΑ>, όλους τους συμμετέχοντες (φοιτητές, πανεπιστημιακούς δασκάλους, εμπειρικούς ομιλητές, συγχωριανούς μας που έδωσαν συνεντεύξεις....).  Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τις εκπαιδευτικούς Μαρία Βε και Γιούλη Παντίδου η συμβολή των οποίων υπήρξε σημαντική. Το 10ο θερινό σχολείο θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην γειτονική μας Ευρυτανία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023: Άρχισε και πάλι τη λειτουργία της, με τη συμμετοχή και νέων μελών, η χορευτική ομάδα που αποτελεί και το καμάρι του Συλλόγου μας. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 7.10΄έως 8.10΄ το απόγευμα στην αίθουσα, που διατηρούμε με το χορευτικό όμιλο Λαμίας <ΧΟΡΟΠΟΛΙΣ>, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1 στη Λαμία. Περιμένουμε και άλλους αρχάριους και προχωρημένους.  Οι παραδοσιακοί χοροί συμβάλλουν στη διατήρηση της παράδοσής μας, αποτελούν άσκηση, στολίζουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας..

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023; Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μονοήμερη εκδρομή μας στους νομούς  Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στον Άγιο Παϊσιο της Κασσάνδρας και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για την καινούργια χρονιά προγραμματίστηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

 Φέτος το Δ.Σ. αποφάσισε να ανταμώσουμε να τα πούμε, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί στον ετήσιο χειμωνιάτικό χορό μας που, από πέρυσι,  προγραμματίστηκε να γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 9.30 το βράδυ στο «ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ» στο 8ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας-Καρπενησίου. Θα  πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στην κορυφαία εκδήλωση να ανταμώσουμε με τους συγχωριανούς μας και τους φίλους μας και να διασκεδάσουμε με δημοτική ορχήστρα, από την περιοχή μας αυτή τη φορά, αποτελούμενη από τους ΤΑΣΟ ΚΟΥΡΑΚΗ στο αρμόνιο, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΥΒΑ στα κρουστά, ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΥΡΑΚΗ στην κιθάρα-λαούτο, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΙΔΟ στο κλαρίνο και τους  ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗ και ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στο τραγούδι. Με την έναρξη η χορευτική μας ομάδα με τις παραδοσιακ φορεσιές και με τους ήχους του κλαρίνου θα μας ταξιδέψει με τους παραδοσιακούς χορούς  στην στεριανή Ελλάδα. Κατόπιν, μετά το καλωσόρισμα, θα γίνει η απονομή τιμητικών επαίνων στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023 και θα ακολουθήσει γλέντι με σκοπούς από πολλές περιοχές της πατρίδας μας και όσο αντέξουμε. Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 20 Ε για τους μεγάλους και 15 Ε για τα παιδιά με πλήρες μενού, παραδοσιακές πίτες, ρουμελιώτικο ψητό σούβλας, αναψυκτικά  και κρασί δωρεάν. Για τη στήριξη του Συλλόγου θα υπάρξει πλούσια λαχειοφόρος αγορά την οποία πρέπει να υποστηρίξουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους προσφέρουν τα δώρα στην λαχειοφόρο αγορά. Επίσης πρόσφεραν: ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΤΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ) σουβλάκια, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ) λουκάνικα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΟΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 94 ΛΑΜΙΑ) λουκάνικα,  που διατέθηκαν στο 13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ. Ακόμα για το ΑΝΤΑΜΩΜΑ πρόσφεραν ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΙΟΣ τσίπουρο, ΝΙΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  τσίπουρο και τραπεζοκαθίσματα, ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ κρασί, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ κρασί,  ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ λουκούμια, ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ (ΚΑΛΥΒΙΑ) κάρβουνα, Ευχαριστούμε την ξυλεία «ΜΠΕΣΣΑΣ» στη Λαμία για την προσφορά ενός τραπεζοπάγκου τον οποίο τοποθετήσαμε στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο χωριό μας σε αντικατάσταση του παλιού που είχε καταστραφεί από τον καιρό. Επίσης για την διαμόρφωση του χώρου στην Αγία Παρασκευή όπου γίνεται το ΑΝΤΑΜΩΜΑ πρόσφεραν; ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΜΑΛΟΥΚΟΣ ξυλεία, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΑΚΤΣΗΣ υλικά οικοδομών, ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ υλικά οικοδομών.  Η διαμόρφωση του χώρου συνεχίζεται.         ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Α.Τ.Ε.Ι.

Για τη βράβευση των επιτυχόντων, που θα γίνει το βράδυ στον ετήσιο χορό μας, στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.  της χώρας μας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023 έχουμε τους παρακάτω συγχωριανούς μας με τις σχολές επιτυχίας: Ζαγαριώτη Αναστασία του Τάσου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΗ  ΦΛΩΡΙΝΑ, Κάλλος Δημήτριος του Μάκη και της Νατάσας, εγγονός Θανάση και Ελένης Θέου, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑ, Κουτκιά Παρασκευή του Νικολάου, εγγονή Αλέκου και Βούλας Κουτκιά,  ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. Τσατσά Μαρία του Νικολάου και της Δήμητρας, εγγονή Χρήστου και Τασίας Τσατσά, ΙΚΑΡΩΝ ΑΘΗΝΑ, Τσατσά Παρασκευή-Δανάη του Γεωργίου, εγγονή Γρηγόρη Τσατσά ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑ, Σκαρμούτσου Ξανθή του Ευαγγέλου και της Ιουλίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΟΛΟΣ, Κοντακτσής Παναγιώτης του Δημητρίου, εγγονός Παναγιώτη Κοντακτσή, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑ, Δαουκλιώτης Γεώργιος του Κωνσταντίνου ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΧΑΝΙΑ, Χαντζής Ελευθέριος του Άρη και της Ελένης Μακρή ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, Μαργαρίτη Μαριέττα του Βασιλείου, εγγονή Ιωάννη Μενάγια, ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΞΑΝΘΗ, Φλέγγα Αφροδίτη του Ιωάννη, εγγονή Αριστείδη και Μαρίας Φλέγγα, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ψάλτη Ελευθερία του Αποστόλη και της Παναγιώτας Φλέγγα, εγγονή Τάσου και Μαριγούλας Φλέγγα ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλές σπουδές.

 Αν είναι κανείς ακόμη παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Δ.Σ. του Συλλόγου για να συμπεριληφθεί στην βράβευση.

 ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Σημαντική και συγκινητική συνάμα είναι και αυτή τη φορά η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας από τα μέλη και τους φίλους μας με τις συνδρομές τους.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Με τις συνδρομές αντιμετωπίζουμε τα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου, εκδηλώσεις, έκδοση ενημερωτικού δελτίου, γραφικά, ιστοσελίδα, λογιστικό γραφείο, συντηρούμε και εμπλουτίζουμε τις παραδοσιακές φορεσιές, λειτουργούμε τη χορευτική ομάδα, συντηρούμε μονοπάτια, πέτρινες βρύσες, πινακίδες, τραπεζοκαθίσματα, κιόσκια, διαμορφώνουμε το χώρο στην Αγία Παρασκευή, βοηθάμε άτομα που έχουν ανάγκη την αρωγή μας κ.α.

 Βασιλείου Ευαγγελία 50 Ε, Βασιλείου Κώστας 20 Ε, Τσιτούρας Σπύρος 20 Ε, Τσιτούρα Κατερίνα 20 Ε, Αλεξανδρή Ελένη 10 Ε, Φλώρος Χρήστος 20 Ε, Ραχούτης Γιώργος του Αθ. 20 Ε, Φλέγγας Πάνος 20 Ε, Καραμήτρος Τάκης 30 Ε, Παπανάγνου Ανέστης 30 Ε, Γουβάλα Ξανθή 20 Ε, Κωστοπέτρος Κώστας 20 Ε, Πρωτόπαπας Μπάμπης του Ευαγγ. 10 Ε, Τσικριπή Ντίνα 20 Ε, πατήρ Ιωάννης Σουφλερός 5 Ε, Κουτσογιάννης Κώστας 5 Ε, Ραχούτης Βαγγέλης 50 Ε, Ράγγος Γεώργιος 20 Ε, Τσικριπής Θανάσης 20 Ε, Ραχούτης Δημήτρης του Βασ. 20 Ε, Ασημοπούλου Αναστασία 20 Ε, Παπανάγνος Τάσος 50 Ε, Μπότσικα Ιουλία 20 Ε, Τουρκάκης Φίλιππος 50 Ε, Κουτκιάς Βασίλης του Ευαγγ. 50 Ε, Άγνωστος 20 Ε.    

Αριθμός λογαριασμού για συνδρομές-ενισχύσεις: EUROBANK GR 2302607400000130101614391 ή στα μέλη του Δ.Σ του Συλλογου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024: Γιορτή των Αγίων Αποστόλων. Εκκλησιασμός και το καθιερωμένο πανηγύρι στην αυλή της εκκλησίας στο συνοικισμό μας στην Κουτσούφλιανη.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

1.     Προγραμματίζουμε για τις αρχές Ιουλίου μια 3ήμερη στο εξωτερικό και μία μονοήμερη τον Μάη στο εσωτερικό.  Περισσότερες πληροφορίες για τους προορισμούς και τις ημερομηνίες το βράδυ στο χορό ή στο site www.gardikiomilaion.gr ή facebook  

.ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2024

Το καλοκαιρινό μας 14ο  ΑΝΤΑΜΩΜΑ προγραμματίζεται να γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 στο φυσικό του χώρο που δεν είναι άλλος από το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό μας. Περισσότερα στο επόμενο ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου μας.

Τέλος όπως γνωρίζετε στο τέλος Αυγούστου έφυγε από κοντά μας το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Γεωργία Δελιχά- Χριστοπούλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει, και μέσα από το παρόν ενημερωτικό, στους οικείους της «θερμά συλλυπητήρια». Θα την θυμόμαστε πάντα. Ευχαριστούμε για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά της στο Σύλλογο

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ «ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ» ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

(ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ, ΦΙΛΙΚΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ )

                                                                   ΤΟ Δ.Σ.

Χριστόπουλος Κώστας πρόεδρος  (6978658445),  Ραχούτη Σταυρούλα αντιπρόεδρος (6979680122), Φλέγγας Μπάμπης Γραμματέας (6976326094),

 Γιαννάκος Νίκος ταμίας (6970402956), Χριστοπούλου Φωτεινή μέλος (6977436234), Κουρέλης Σπύρος μέλος (6983819820), Χριστόπουλος Δημήτρης  6982314685

Ε.Ε

Φλέγγας Γρηγόρης, Καραπατάκη Βασιλική, Κολοβού Σωτηρία.

Αναπληρωματικό μέλος

Γιαννάκος Νεκτάριος

                                       

 «Το χωριό μας συνεχίζει να ζει όσο το αγαπάμε και το επισκεπτόμαστε»

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο Αθανάσιος Κόλιας. Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 στις 1.00΄μετά το μεσημέρι στον Ι. Ν. του Αγίου Αθανασίου στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΕΥΧΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ". "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"  " ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ",  "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ" κι ευτυχισμένο το νέο έτος 2024.

MONOHMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου με αναχώρηση τη Λαμία και προορισμό τον άγιο Παίσιο στη  Σουρωτή της Χαλκιδικής και τη Θεσσαλονίκη. To Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε ο Ανδρέας Ρεβύθης (Σαλίγκαρος).  Η κηδεία θα γίνει σήμερα  Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023  στις 4.30΄το απόγευμα στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στο Λιανοκλάδι της Φθιώτιδας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ

Με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γιώργου Χαντζή.

Βασιλείου Γιάννης   149

Ζαγαριώτη Αναστασία 11

Καρβέλη - Κορωναίου Ελένη  3

Κουρέλης Σπύρος  34

Μπέσσα Παναγιώτα  13

Πρωτόπαπα Ευαγγελία  του Γρηγ.  9

Φλέγγας Γεώργιος  72

Χριστόπουλος Γιώργος  42

Με το συνδυασμό του Κώστα Καραγιάννη.

Γκέκας Γιάννης  39

Μιχαλοπούλου Βασιλική  3

Πρωτόπαπα  Μαρία - Νεφέλη 2

Σκαρμούτσος Ευάγγελος  75

Τσιτούρας  Σπύρος του Κ. 16

Δήμαρχος Μακρακώμης εκλέχτηκε εκ νέου ο Γιώργος Χαντζής και πρόεδρος της κοινότητας Γαρδικίου εκ νέου ο Γιάννης Βασιλείου.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στο έργο τους.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανακοινώνουμε στα μέλη και στους φίλους μας ότι τα μαθήματα της χορευτικής μας ομάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στην αίθουσα Μάρκου Μπότσαρη 1   στη Λαμία.  Θα γίνονται κάθε Δευτέρα 7.10΄έως 8.10΄το απόγευμα.

Σας περιμένουμε.....

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε ο Βασίλης Κουτκιάς του Νικολάου, παλιός πυροσβέστης, κάτοικος Περιστερίου Αττικής. Η κηδεία έγινε στην Αθήνα.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΠΕΝΘΗ

Έφυγε από κοντά μας η Γεωργία Δελιχά μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας επί πολλά χρόνια και αδερφή του προέδρου του Συλλόγου μας Κώστα Χριστόπουλου. Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 28 Αυγούστου στις11 π.μ. στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας. Το Δ.Σ αποφάσισε να παραβρεθεί σύσσωμο και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της. Επίσης εκφράζει στους οικείους της τα θερμά του συλλυπητήρια.

ΠΕΝΘΗ

Αυτό το καλοκαίρι έφυγαν από κοντά μας:

Η δασκάλα Σοφία Μαλούκου, ο επί πολλά χρόνια ψάλτης του χωριού μας μπαρμπα-Γιάννης Παπαστάμος και ο Γρηγόρης Φλέγγας του Νικολάου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους τους τα "θερμά του συλλυπητήρια".

9o ΘΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΙΟ

Με την συνεργασία του Συλλόγου μας, πέντε πανεπιστημίων, της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του ΟΠΑΣΤΕ, του δήμου Λαμίας, του Δήμου Μακρακώμης, της ΠΕΔ, και πολλών άλλων Συλλόγων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ως τις 27 του ίδιου μήνα η λειτουργία του 9ου, αυτή τη φορά, ΘΕΡΙΝΌΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στον ξενώνα "ΟΜΙΛΑΙΑ" στο Γαρδίκι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

MΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με την συμμετοχή 60 περίπου Γαρδικιωτών και φίλων μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 η προγραμματισμένη μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στο νησί ΤΡΊΚΕΡΙ του νομού Μαγνησίας.  Eυχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες.

 

13o AΝΤΑΜΩΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 το 13ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των Γαρδικιωτών και των φίλων μας στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου στο χωριό μας. Η πραγματοποίηση έγινε με την ευθύνη του Συλλόγου μας. Δεν έγινε φέτος στο χώρο της Αγίας Παρασκευής ύστερα από εισήγηση της πολιτείας για την πρόληψη των πυρκαγιών.  Tο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, για την στήριξη της όμορφης και παραδοσιακής εκδήλωσης και για την υποστήριξη του Συλλόγου μας.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7ήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στις Δαλματικές Ακτές. 

To Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες.

Και του χρόνου........

                                                           

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Χρήστος Δημητρακόπουλος του Δημητρίου (Τουρκομήτρου). Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

Απεβίωσε η Φωτεινή Μαλκογιώργου του Ευαγγέλου. Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023  και ώρα 11 π.μ.στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαϊου η προγραμματισμένη μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στην ορεινή Κορινθία. Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί από Λαμία και επισκεφθήκαμε την λίμνη Στυμφαλία, λίμνη Δόξα, αρχαία Φενεό, Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου, Τρίκαλα για φαγητό... όλα ήταν υπέροχα.... Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες. Και στην επόμενη.

 

 

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών και 4 μηνών (1/1/1930) ο Παναγιώτης Τσιτούρας. Η κηδεία θα γίνει το Σαββατο 29 Απριλίου 2023 και ώρα 3.00 μ.μ στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Πολυδένδρι Δομοκού.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών (12/8/1944) η Κωνσταντίνα Τσάτζαλου. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 11 π.μ στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Ο Σύλλογός μας προγραμματίζει 7ήμερη εκδρομή τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 στις Δαλματικές ακτές          ( ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΒΟΣΝΙΑ - ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ).  Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 525 Ευρώ.  Περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο, 6 διανυκτερεύσεις, πρωινό, βραδινό, ξεναγό, αρχηγό εκδρομής......Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής- κράτηση θέσης με προκαταβολή 150 Ε έως 20 Απριλίου 2023 στο Δ.Σ. του Συλλόγου.  Τηλ: 6978658445,  6976326094,  6970402956.

Απαραίτητα έγγραφα: ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες  ή διαβατήριο.

 

                         

 

                                               

       ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών ο Νίκος Μαλούκος του Ελευθερίου. Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Από την αιμοδοσία του Συλλόγου μας τη Δευτέρα 19 και την  Τρίτη  20 Δεκεμβρίου 2022 στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές αιμοδότες της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον υπεύθυνο γιατρό της μονάδας αιμοληψίας Γιάννη Ξυνοτρούλα και τις αδελφές νοσοκόμες για την άριστη συνεργασία μας.

 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 η μονοήμερη εκδρομή  του Συλλόγου μας στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη στις αρχές Μαϊου 2023.

ΠΕΝΘΗ

Απεβiωσε σε ηλικία 93 ετών η Κωνσταντίνα Στριφτού του Β. Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 1.00΄μετά το μεσημέρι  στoν Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια Λαμίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ

Με τη βοήθεια πολλών συγχωριανών μας και με σωστή διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου μας συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το χώρο του Ανταμώματος στην Αγία Παρασκευή στο χωριό μας.

Στις φωτογραφίες η τελευταία διαμόρφωση (Σεπτέμβριος 2022)

ΠΕΝΘΗ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφυγαν από κοντά μας:

Στριφτός Βασίλειος ετών 88. Ετάφη στα Καλύβια Λαμίας.

Ελένη Μπαρτσιώκα ετών 88. Ετάφη στα Καλύβια Λαμίας.

Φούλη Κουτκιά ετών 74. Ετάφη στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Οδυσσέας Τσάτζαλος ετών 88. Ετάφη στο Γαρδίκι.

Μιχαλοπούλου Μαρία ετών 94. Ετάφη στο Γαρδίκι.

Ευάγγελος Μαλκογιώργος ετών 93. Ετάφη στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους τους τα "θερμά του συλλυπητήρια".    

12ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, κάτω από τα πανύψηλα έλατα, το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022 το 12ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ στο ξωκλήσι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στο ΓΑΡΔΙΚΙ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και συγχαίρει την χορευτική μας ομάδα για την ωραία παρουσίαση των παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας. Και του χρόνου με υγεία.

8ο  ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ και ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

Με την συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας και άλλων φορέων πραγματοποιηθηκε από 22 μέχρι 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 στον ξενώνα "ΟΜΙΛΑΙΑ" στο χωριό μας το 8ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. Συμμετείχαν αρκετοί φοιτητές και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι από τα πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Θράκης και Καποδιστριακό Αθήνας. Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους τους πανεπιστημιακούς δασκάλους, τους διδασκόμενους και όλους τους κατοίκους του χωριού μας και των διπλανών χωριών Μαυρίλο, Δίκαστρο και Κυριακοχώρι και γενικά όλη τη δυτική φθιώτιδα για την συμμετοχή τους

Επίσης ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΟΠΑΣΤΕ, ΠΕΔ, ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ και ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών (27/1/1932) η Σκαρμούτσου Σοφία του Φώτη (Συρμοφώτη). Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στις 4 το απόγευμα στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

 

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΕΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Καραθανάσης Γεώργιος του Δ.  Ταγματάρχης στο 5/42 σύνταγμα Ευζώνων από Γαρδίκι. Φονεύθηκε στο Κάλε Γκρότο στις 25 Αυγούστου 1921.

Καραμήτρος Αθ. του Λεωνίδα Λοχαγός πεζικού. Φονεύθηκε στο Καλετζίκ Νταγ στις 14 Αυγούστου 1922.

Παπαδόπουλος Κων/νος του Αθ. από Γαρδίκι. Φονεύθηκε στο Κιρές Ογλού στις 13 Αυγούστου 1921.

Μακρής Γεώργιος του Στυλιανού, Δεκανέας από Γαρδίκι. Από τραύμα στις 19 Αυγούστου1921.

Νάτσος Θεόδωρος του Γ. Υποδεκανέας από Γαρδίκι. 12 Αυγούστου 1921.

Κωσταντέλος Σπύρος Στρατιώτης από Γαρδίκι στο Κάλε Γκρότο 28 Αυγούστου 1921.

Μπαρμπαγιάννης Ευάγγελος του Ιωάννη. Στρατιώτης από Γαρδίκι στο Κάλε Γκρότο στις 16 Αυγούστου 1922.

Μπαρμπάτσης Αναστάσιος του Ευθυμίου Στρατιώτης από Γαρδίκι στο Κάλε Γκρότο στις 28 Αυγούστου 1921.

Ραγάζος Απόστολος του Κων. Στρατιώτης από Γαρδίκι. στο Αφιόν Καραχισάρ στις 16 Αυγούστου 1922.

Τσαρός Σπυρίδων του Ιωάννη από Γαρδίκι στο ΧΠΙΒ ορεινό χειρουργείο στις 1 Οκτωβρίου 1920.

O Σύλλογός μας στο 12ο Αντάμωμα στις 31 Ιουλίου 2022 θα κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στη μνήμη τους.

"ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ"

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών ο Αλέκος Σκαρμούτσος. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαϊου 2022 στις 11.00΄στον Ι.Ν του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα στη Λαμία,

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣH

Με σημαντική προσέλευση και πέραν του αναμενόμενου πραγματοποιήθηκε στις 16-5-22 η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου στην αίθουσα "ΑΛΣΟΣ" στα Γαλανέικα στη Λαμία. Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας και τους φίλους μας που για 8η συνεχή τριετία μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας εξέλεξαν ομόφωνα στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Όπως και στο παρελθόν θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας.

Δ.Σ.

Χριστόπουλος Κώστας   Πρόεδρος

Ραχούτη Σταυρούλα   Αντιπρόεδρος

Φλέγγας Μπάμπης   Γραμματέας

Γιαννάκος Νίκος    Ταμίας

Δελιχά Γεωργία    Μέλος

Xριστοπούλου Φωτεινή    Μέλος

Κουρέλης Σπύρος    Μέλος

E.Ε

Καραπατάκη - Πάτα Βασιλική

Φλέγγας Γρηγόρης

Κολοβού Σωτηρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Αντώνιος Κουτκιάς. Η κηδεία θα γίνει το Μεγάλο Σάββατο (23-4-22) ώρα 11 π.μ. στον Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου στα Καλύβια Λαμίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Ελένη Αναγνωστοπούλου. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας στις 11.30΄.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει στους οικείους της τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Γεώργιος Δαουκλιώτης. Η κηδεία θα γίνει σήμερα Σάββατο 5-2-22 στις 1.00 το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αγίων Θεοδώρων στη Λαμία. Η ταφή θα γίνει στο Γαρδίκι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εκφράζει στους οικείους του τα "θερμά του συλλυπητήρια".

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών (2/7/1934) η Ευαγγελία Γρηγορομήτρου του Δημητρίου (Χασιωτοβαγγελή).

Ετάφη στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει στους δικούς της τα "Θερμά του Συλλυπητήρια"

ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα του Γενάρη (5/1/2022) στο χωριό μας.

 

ΣΑΡΑΝΤΑΙΝΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ

Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκε από το Συλλογό μας στον κόμβο της Παλαιοβράχας πινακίδα που δείχνει την κατεύθυνση προς το χωριό μας και την χιλιομετρική απόσταση.

 

 

EYXEΣ

Τo Δ. Σ του Συλλόγου μας εύχεται σε όλους KAΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ", "KAΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ" κι ευτυχισμένο το ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

 

H φάτνη που τοποθέτησε και πάλι φέτος στην είσοδο του χωριού μας ο Σύλλογός μας.

"XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"

Το χωριό μας στη νέα "καραντίνα"

 

 

 

Συνεχίζουμε την διαμόρφωση του χώρου στην Αγία Παρασκευή ευελπιστώντας το ερχόμενο καλοκαίρι να παραγματοποιηθεί το ΑΝΤΑΜΩΜΑ  μας.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου στο χωριό μας Γαρδίκι Ομιλαίων.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας αυτό το καλοκαίρι λόγω της πανδημίας. Αναβλήθηκαν όλες για το επόμενο καλοκαίρι.

Φωτογραφίες από το καλοκαίρι στο χωριό μας και από τα διάφορα μικροέργα και συντήρηση των παλιών που κάναμε στο χωριό μας και από τη διαμόρφωση του χώρου του Ανταμώματος στη Αγία Παρασκευή. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας βοηθούν (οικονομικά-εργασία-προσφέροντας υλικά......) στην κατασκευή τους.

 

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο "ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ" στη Λαμία. Παραβρέθηκε πλήθος συγχωριανών μας και πολλών φίλων μας. Με την έναρξη η χορευτική ομάδα του συλλόγου μας παρουσίασε παλιά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς της στεριανής Ελλάδας. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι που κράτησε ως τις 6 το πρωί.

Παραβρέθηκαν: ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας,οι αντιπεριφερειάρχες Ηλίας Κυρμανίδης και Θανάσης Καρακάντζας,ο βουλευτής Ιωάννης Οικονόμου, ο δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραϊσκος, ο δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο αντιδήμαρχος Αντρέας Παπασάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Δελιχάς, Ρουποτιά Ευμορφία και Σκαρλάτος Κώστας, ο πρόεδρος του χωριού μας Γιάννης Βασιλείου και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Σκοπιάς Φαρσάλων, Απανταχού Γαρδικιωτών, Κρεοπωλών φθιώτιδας, Κλειτσιωτών, κτηνοτρόφων Δυτικής Φθιώτιδας και του πολιτιστικού ομίλου Λαμίας "Χορόπολις".

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους.  Και του χρόνου

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κοπή βασιλόπιτας από τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας.  Kαι του χρόνου....

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Από την μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στον Παρνασσό. Μονή Ιερουσαλήμ, Δίστομο, Αράχωβα, Δελφοί, Λιβάδι, Επτάλοφο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα έναρξη μαθημάτων της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου μας για τη χρονιά 2019-20 στην αίθουσα Μάρκου Μπότσαρη 1 στη  Λαμία.

11o ANTAMΩΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 11ο Αντάμωμα που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας το καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή στο χωριό μας. Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους... Και του χρόνου....

Από την μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου στο Πήλιο.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η διαμόρφωση του χώρου στην Αγία Παρασκευή, όπου γίνεται κάθε χρόνο το ΑΝΤΑΜΩΜΑ μας, συνεχίστηκε από το σύλλογό μας με σκαλοπάτια πέτρινα και πλακόστρωτο διάδρομο.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (12-5-2019)